Wednesday, July 19, 2017

មុខម្ហូបឆាបាយគីមឈី


មុខម្ហូបឆាបាយគីមឈី អោយមានរសជាតិឆ្ងាញ់!!


##មុននឹងធ្វើបាយឆាគីមឈីត្រូវមានគ្រឿងផ្សំដូចខាងក្រោម៖

- ប្រេងឆា

- សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ

- បាយឆ្អិន

- ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ (បំបែកគល់ និងស្លឹកផ្សេងគ្នា)

- គីមឈីចិញ្ច្រាំ

- ទឹកគីមឈី

- ប្រេងល្ង

- ទឹកស៊ីអ៊ីវ

- ស៊ុត

- គ្រាប់ល្ង

- សាច់ក្រក

*** ចាក់ប្រេងឆាក្នុងខ្ទះក្ដៅ ឆាសាច់ទាល់តែឆ្អិន

*** យកបាយឆ្អិនដាក់ក្នុងចានគោមមួយ ដោយដាក់ប្រេងឆាចូលប្រហែល 1 ស្លាបព្រាបាយ ហើយច្របល់គ្នា

*** បំពងគល់ខ្ទឹម ទាល់តែមានក្លិនឈ្ងុយ ប្រហែលជា 30 វិនាទី។

***ដាក់ សាច់ក្រក់ សាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំ ឆាត្រលប់មួយគ្រាមល្មម ប្រហែល15 វិនាទី។

***ចាក់ គីមឈីចិញ្ច្រាំ និងទឹកគីមឈីចូល រួចចាក់បាយចូល ឆាវាឱ្យចូលជាតិល្អ ប្រហែល 10 នាទី ឱ្យមើលទៅបាយឡើងក្រហម

*** បន្ថែមទឹកស៊ីអ៊ីវ និងប្រេងល្ងចូល កូរចុះឡើងប្រហែល 3 ទៅ 5 នាទីឱ្យវាចូលជាតិល្អ។

*** ចៀនស៊ុត រួចដួសដាក់ពីលើបាយឆានោះ ហើយរោយស្លឹកខ្ទឹមហាន់ និងគ្រាប់ល្ងពីលើជាការស្រេច៕

@FBfoods