X-មុខម្ហូបឆ្អឹងជំនីរចំហុយត្រាវ អោយមានរសជាតិឆ្ងាញ់!!
💡មុខម្ហូបឆ្អឹងជំនីរចំហុយត្រាវត្រូវមានគ្រឿងផ្សំដូចខាងក្រោម៖
-ឆ្អឹងជំនីរចំនួន ២ខាំ
-ត្រាវ ចិតដុំៗចំនួនចំនួន ១ខាំ
-ស្រាសចំនួន ២ស្លាបព្រាបាយ
-ម្សៅឆាចំនួន ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ស្ករចំនួន កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
-អំបិលចំនួន ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ទឹកខ្យងចំនួន កន្លះស្លាបព្រាបាយ
-ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំចំនួន ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ខ្ញីចិញ្ច្រាំចំនួន ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ម្ទេសផ្អែមចំនួន ១ផ្លែ ហាន់ស្តើងៗ
ចំពោះវិធីចម្អិនវិញគឺដំបូងខ្ញីត្រូវហាន់ជាសរសៃស្ដើងវែងៗ រួចយកទៅបំពងជាមួយប្រេងឆា ។
បន្ទាប់មកយកឆ្អឹងជំនីរជ្រូកត្រូវកាត់ជាកង់ៗ ហើយប្រឡាក់ជាមួយខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ព្រមទាំងគ្រឿងផ្សំរសជាតិមានម្សៅស៊ុប ស្ករស និងអំបិល តែបន្តិចបន្តួចប៉ុណ្ណោះហើយផ្អាប់ទុកមួយសន្ទុះ។
យកឆ្អឹងជំនីរ កាត់កង់ខ្លីៗ ប្រឡាក់ជាមួយស្រា និងគ្រឿងដទៃទៀតគ្រប់មុខ ទុកចោល១ម៉ោង អោយចូលជាតិ។
យកត្រាវតម្រៀបនៅបាតចាន ទើបចាក់សាច់ជ្រូកពីលើ ហើយដាក់ចំហុយ ២០នាទី។
បរិភោគក្តៅៗ ដោយមានរោយស្លឹកខ្ទឹម និងម្ទេស ពីលើក៏បាន មិនបាច់ក៏បាន។