មុខម្ហូបស៊ុបអន្ទង់ អោយមានរសជាតិឆ្ងាញ់!!
💡មុខម្ហូបស៊ុបអន្ទង់ គ្រឿងផ្សំដូចខាងក្រោម៖
- អន្ទង់ចំនួន ៣០០ក្រាម
- ត្រយូងចេកចំនួន ០១(ចិតដូចស្ងោរ)
- គល់ស្លឹកគ្រៃចំនួន ២ដើម (ហាន់បញ្ឆិត ២ថ្នាំងដៃស្តើងៗ
)- រំដេងចំនួន ៤ចំណិត (ហាន់ស្តើង)
- ស្លឹកក្រូចសើចចំនួន ៣សន្លឹក
- ខ្ញីចំនួន ៣ចំណិត (ហាន់ស្តើង)
- បង្គាយាយហ៊ឺចំនួន ៥០ក្រាម
- ទឹកដោះគោឆៅចំនួន ១កំប៉ុង (កំប៉ុងដែកខ្លី)
- ទឹកកកដុំចំនួន ៥០០ក្រាម (ដំឲ្យម៉ត់)
- ជីវ៉ាន់ស៊ុយ
- ជីរណា
- ក្រូចឆ្មា
- ភ្លៅកង្កែបចំនួន ១០០ក្រាម (កាត់៣ថ្នាំងដៃ)
- ខ្ទឹមស (ចិញ្រ្ចាំ), ប៊ីចេង, ទឹកត្រី, អំបិល, ស្ករស
- ប្រេងឆា
- ជាដំបូងដាក់ឆ្នាំងហើយដាក់ប្រេងឆាឲ្យក្តៅ និងខ្ទឹមសលីងឲ្យឆ្ងុយ បន្ទាប់មកដាក់គល់ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកក្រូចសើច រំដេង ខ្ញី ត្រយូងចេក និងបង្គាយាយហ៊ឺ ហើយច្រលូកឲ្យសព្វទុកឲ្យឆ្អិន។
- បន្ទាប់ពីគ្រឿងទាំងអស់ឆ្អិន សូមដាក់ទឹកកកចូល ហើយត្រូវរង់ចាំឲ្យទឹកដែលចេញពីទឹកកកពុះ។ បន្ទាប់ពីពុះហើយដាក់ ប៊ីចេង ស្ករស អំបិល និងទឹកត្រី ហើយភ្លក់មើលឲ្យល្មមតាម ចំណងចំណូលចិត្ត។
- បន្ទាប់ពីដាក់គ្រឿងហើយ សូមចាប់ផ្តើមដាក់អន្ទង់ចូលបន្តទៀត រូចរង់ចាំមួយរំពុះ ទើបដាក់ចុះពីចង្រា្កន។
-ពេលដាក់ចុះពីចង្ក្រាន ចាក់ទឹកដោះគោចូល ភ្លៅកង្កែក និងជីវ៉ាន់ស៊ុយចូលព្រមគ្នា។